آیدی نوین - کاهش غلط در آزمون و کنکور – چگونه با 9 راهکار ساده غلط ها را کم کنیم؟

کاهش غلط در آزمون و کنکور – چگونه با 9 راهکار ساده غلط ها را کم کنیم؟

معجزه کاهش غلط در آزمون آزمایشی و کنکور - راز مهم شماره 2 آزمون

شاید باورت نشه ولی پاسخ ندادن به بعضی سوالات و کاهش غلط ها در آزمون و کنکور، در کنار تاثیر حل سوالات کنکور سال های قبل، مهارتیه که خیلیا بلد نیستن. مثل بقیه نباش و الان این هنر رو یاد بگیر. همونطور که میدونی 3 راز مهم در جلسه آزمون آزمایشی و کنکور: «کنترل استرس، کاهش تعداد پاسخ های های غلط و در نهایت مدیریت زمان و دسته بندی 4 گانه سوالات» هست. در این پست قراره به دومین راز از مهارت های سر جلسه آزمون بپردازیم. کاری که میتونه تراز شما رو به شدت بالا بکشه. پس با ما همراه باش.

3 راز مهم در جلسه آزمون:

کنترل استرس کنکور

کنترل استرس

کاهش تعداد غلط در آزمون

کاهش غلط

مدیریت زمان

افراد اندکی برای آینده خود وقت صرف می کنند. بخاطر اینکه در این دسته قرار گرفته اید، شکرگزار باشید.

لطفا این صفحه را همین حالا ببندید اگر ...​

اگر حاضر نیستید 12 دقیقه از وقتتان را روی خواندن و گوش دادن به فایل صوتی این مقاله کنید.

اگر خود را انسان پرتلاش و باهمتی نمی دانید.

اگر نمی توانید روی خواندن این پست تمرکز کنید.

اگر نمی خواهید در کنکور موفق شوید.

در غیر این صورت ادامه متن را با دقت بسیار زیاد و بدور از حاشیه دنبال کنید …

اگر تمرکز ندارید

فایل پی دی اف فهرست و چکیده این مقاله را همین حالا دانلود کنید تا در موقع مناسب بتوانید به سایت سر زده و این مقاله را مطالعه کنید.

یک پیشنهاد

اگه الان تمرکز نداریم، چی کار کنیم یادمون نره حتما این مقاله رو بخونیم؟

همین حالا لینک این مقاله رو به نزدیک ترین دوستتون یا یکی از اعضای خانوادتون در تلگرام، واتساپ، یا اینستاگرام ارسال کنید و ازش بخواید حتما بهتون یاد آوری کنه که فراموشش نکنید!

فایل صوتی مشاوره کنکور چگونگی کاهش غلط در آزمون

دکتر عرفان واحدیان دانشجوی پزشکی تهران، مشاور کنکور IDN

عرفان واحدیان ، پزشکی آزاد تهران

متن کامل فایل صوتی بالا به همراه نکات تکمیلی و پاسخ به برخی از سوالات پر تکرار شما دانش آموزان عزیز در ادامه قرار گرفته که پیشنهاد می کنیم با دقت مطالعه کنید.

برای ارتباط مستقیم با دکتر واحدیان و استفاده از خدمات مشاوره و برنامه ریزی کنکور توسط ایشان فرم زیر را تکمیل کنید :

فرم ارتباط با مشاوران IDN :

پاسخ به سوالات شما در خصوص کم کردن غلط ها در جلسه آزمون و تاثیر درصد منفی توسط دکتر واحدیان

در ابتدا باید بگیم که با دقت ویس و متن آن را در ادامه بخونید و یادداشت برداری کنید. ضمنا شما می توانید سوالات خود را در قسمت نظرات که در انتهای پست قرار گرفته بپرسید و منتظر باشید تا خانم دکتر نیک فرجام به آن ها پاسخ دهند.

نظرات و پرسش های شما به ما کمک بزرگی می کنه. منتظر شنیدن نقد های عالیتون هستیم.

ضمنا شما عزیزان می توانید با مراجعه به بخش “مشاوره رایگان کنکور” پاسخ بسیاری از سوالات خود را راجع به روش مطالعه دروس و مشاوره و برنامه ریزی دریافت کنید.

برای اطلاع از طرح های مشاوره ای کنکور و برنامه ریزی با رتبه های برتر IDN کلیک کنید.

یا با مرکز مشاوره تحصیلی IDN تماس بگیرید:

02128425210 جهت تماس کلیک کنید

متن فایل صوتی چگونگی کم کردن اشتباهات در آزمون کنکور  :

سلام به همه ی بچه های عزیز IDN . امیدوارم که حالتون خوب باشه، دکتر عرفان واحدیان هستم. امروز می خوام درمورد این صحبت کنیم که چگونه تعداد غلط های آزمون های آزمایشی و جلسه ی کنکور را کم کنیم صحبت کنیم. چیکار کنیم که ما سر جلسه ی کنکور تعداد اشتباهات فاحش که داریم رو به حداقل برسونیم؟
 
یه خبر عالییییی، تبریک . این مقاله یه مقاله جایزه داره :
برای اطلاع از جایزه این مقاله کافیه فایل PDF خلاصه اون که در بالا قرار گرفته رو دانلود کنید.
یا به انتهای همین صفحه برید و جایزتون رو دریافت کنید.
 

تاثیر درصد منفی در کنکور :

همونطر که میدونید پاسخ اشتباه به سوالات کنکور و آزمون ها برای شما عین بر باد دادن زحمتاتون میمونه. یعنی هر 3 تا سوال اشتباهی که جواب میدین یکی از سوال های درستتون رو ازتون میگیره.

به عبارتی با پاسخ اشتباه به 3 سوال در درس ادبیات، شما 4 درصد را از دست خواهید داد. پس خیلی مهمه که مواظب باشید سوالی رو اشتباه پاسخ ندید.

مقدار درصد منفی کنکور برای هر یک از دروس به ازای 3 پاسخ اشتباه :

درصد منفی در کنکور تجربی:
محاسبه درصد منفی در کنکور تجربی برای 3 پاسخ اشتباه
درصد منفی در کنکور ریاضی :
محاسبه درصد منفی در کنکور ریاضی برای 3 پاسخ اشتباه
درصد منفی در کنکور انسانی :
محاسبه درصد منفی در کنکور انسانی برای 3 پاسخ اشتباه

چرا باید جواب های اشتباه خود را در آزمون کم کنیم؟

با کاهش غلط ها می تونیم درصد منفی خودمون رو کمتر و حذف کنیم و تراز خودمون رو افزایش بدیم.

افزایش تراز با کاهش اشتباهات :

دانش‌آموزان هر جمعه با توجه به تلاشی که کرده‌اند به امید درصد بیش‌تر و تراز بهتر در جلسه‌ی آزمون حاضر می‌شوند. برای افزایش تراز، روش‌ها و راه‌حل‌های ساده و آسانی وجود دارد که گاهی ممکن است به دلیل سادگی به چشم نیاید.

اگر بخواهید تراز خود را افزایش دهید یکی از روش های متداول آن است که ساعت مطالعه‌ی خود را افزایش دهید ولی یک راه ساده‌تر هم وجود دارد؛ این‌که فقط تعداد پاسخ‌های اشتباه خود را کاهش دهید تا با همان مقدار ساعت مطالعه، نتیجه‌ی بهتری بگیرید.

یکی از مواردی که از رشد تراز دانش‌آموزان جلوگیری می‌کند، عدم مدیریت اشتباهات در سر جلسه‌ی آزمون می‌باشد. لذا کنترل تعداد غلط‌ ها می‌تواند زمینه‌ای جهت حفظ روند رو به رشد دانش‌آموزان را فراهم سازد.

اگر تعداد غلط در آزمون کم شود، تراز شما افزایش می‌یابد.

به این ۳ نکته توجه داشته باشید. این سه مورد یک قانون کلی است:

  • کسانی که تراز ۵۸۰۰ تا ۶۵۰۰ می‌خواهند باید تعداد غلط آن‌ها کم‌تر از ۱۵ تا باشد.
  • کسانی که تراز ۶۵۰۰ تا ۶۹۰۰ می‌خواهند باید کم‌تر از ۸ غلط داشته باشند.
  • کسانی که تراز ۶۹۰۰ تا ۷۵۰۰ می‌خواهند باید تعداد غلط آن‌ها کم‌تر از ۶ یا ۴ تا باشد.

حالا متوجه شده‌اید که تعداد اشتباهات چه‌قدر در تراز شما تأثیر خواهد داشت.

چگونه تعداد پاسخ های غلط را در آزمون کاهش  دهیم؟

در زیر به 7 راهکار عملی برای کم کردن پاسخ های غلط تو کنکور می پردازیم:

1- سرعت و عجله ؛ عامل بی دقتی در آزمون

یک دسته از دانش آموزان هستن که سوالاتی رو پاسخ میدن به سوال خوب دقت نمی کنن. یعنی بخاطر اینکه این بچه ها سرعت عملشون بیشتر بشه یعنی میگن ما وقت نداریم، یک سوال رو خیلی سریع مطالعه می کنن و به دقت اون سوال رو بررسی نمی کنن و در دام و تله های تستی میفتن.

حالا یک مثالِ آسون بخوام براتون بزنم این بوده که بچه ها اول سوال رو می خونن، آخر سوال گفته مثلا کدام مورد نیست، همون کدام مورد رو می خونه و دیگه آخرش رو نمی خونه دانش آموز درصورتی که کدام مورد نیست بوده و میره توی اولین گزینه تا می بینه که درسته پاسخ رو همونجا وارد می کنه. پس باید به این نکته دقت داشته باشیم.

2- خواندن سریع سوالات کنکور :

ما باید ببینیم که تند خوندن باید به چه صورت باشه؟ ما اگر قرار باشه سوالات رو تند بخونیم نهایتا مگه هر سوال چند ثانیه خودنش طول می کشه و با این تند خوندن ما نهایتا چقدر صرفه جویی می کنیم توی سوالات؟ نهایتا 2 تا 3 در هر سوال وقت بخریم تا نهایتا 5 تا سوال رو ما بتونیم بیشتر بخونیم. که اینجوری هم نیست نهایتا 2-3 تا سوال میشه. ما این 2-3 تا سوال رو بخوایم بیشتر بزنیم آیا ارزشِ این رو داره که تعداد سوالات غلطمون بیشتر بشه؟ خب قطعا خیر.

3- افزایش دقت هنگام مطالعه سریع سوالات کنکور :

شما باید دقت کنید و اون مهارت رو داشته باشید که در عین حالی که سرعتِ خوندنِ سوالتون بیشتر میشه، سرعتِ بالایی کسب می کنید دقت و مهارتِ خوندنِ سوالتون بالا بره و بدونید طراح سوال ازتون چی خواسته؟

حالا اون مثالی که براتون زدم خیلی مثال ساده ای بود یعنی باید دقت کنید توی سوال مخصوصا در درس زیست شناسی هدف طراح چی بوده؟ و شما بتونید خیلی خوب این رو تحلیل کنید.پس یک قسمت کار این شد که ما بتونیم سوال رو درست بخونیم و به این نکته ها و تله های تستی طراح مد نظرشه دقت کنیم.

4- اشتباهات هنگام وارد کردن گزینه ها در دروس محاسباتی :

اشتباهات محاسباتی در آزمون

مورد بعدی که ما خیلی از بچه ها توی سوالات غلط پاسخ میدن باز هم برمی گرده به همون عجله کردن. می خوان سرعتِ پاسخشون رو بالا ببرن که معمولا توی درس های ریاضی و فیزیک و محاسباتی رخ میده.

که به یک جواب رسیدن و معمولا جواب ها اینجور هستش که به یک جواب رسیدن جوابش 2 یا 3 یا 1 بوده. حالا توی پاسخ نامه گزینه ی 1 جوابش دوئه. دانش آموز جواب سوال رو 1 در آورده و تا گزینه ی یک رو می بینه میره گزینه ی 1 رو جواب میده. یعنی اشتباه می کنه بین 1 و 2.

این هم یک دسته از سوالات هستش که دانش آموز اشتباه جواب میده که باز هم به همون سرعت عمل برمی گرده. یعنی شما وقتی توی درس های محاسباتی به گزینه ی صحیح رسیدید حتما سعی کنید دور گزینه ی صحیح خط بکشید و مشخص کنید و با دقت این سوال رو جواب بدید.

5- اشتباه در وارد کردن گزینه ها بصورت یکجا و راهکار آن:

دسته ی دیگه از اشتباهاتی که بچه ها انجام میدن اینه که موقع وارد کردنِ پاسخ نامه اشتباه می کنن. یعنی میان توی دفترچه ی سوالات گزینه رو وارد می کنن بعد میگن یکدفعه ما آخر کار بریم پاسخ هامون رو اعمال کنیم.

حالا زمانی که می خوان گزینه ها رو از دفترچه به پاسخ نامه وارد کنن اشتباه می کنن. این هم باید مد نظرتون باشه که حتما درست چک کنید. وقتی گزینه ای رو توی دفترچه سوالات وارد کردید درست انتقالش بدید و به لحظات آخر اون رو موکول نکنید.

من ترجیحم اینه که شما همون موقع که به پاسخِ سوال رسیدید همون موقع توی پاسخ نامه وارد کنید و این رو موکول نکنید به اینکه دفترچه ی عمومی تموم بشه و من بیام همه ی 100 تا سوال عمومی رو انتقال بدم توی پاسخ نامه.

6- وسواس ؛ عامل بی دقتی در تست زنی :

مورد دیگه که توی پاسخِ اشتباه معمولا بچه ها براشون اتفاق میفته اینه که دانش آموز وقتی سوال رو می خونه بار اول یک گزینه رو می بینه و توی ذهنش میگه خب این گزینه درسته ولی وسواس به خرج میده میگه یکبار دیگه بخونم تا توی تله ی آموزشی گرفتار نشم و گیج میشه و سردرگم میشه میگه نکنه به جای گزینه ی (ب) گزینه ی (ج) درست باشه.

این خیلی شایع هستش یعنی بچه ها متاسفانه دچارش میشن و یکجور وسواسه. یعنی بین گزینه ها شک می کنن. معمولا اون چیزی که صحیح هستش.

چیزی که ما مشاور های کنکور به بچه ها توصیه می کنیم این هست که شما اولین جوابی که توی ذهنتون رسید جواب درست همونه.

بماند که حالاتله ها و طعمه های آموزشی هست ولی اون چیزی که شما توی ذهنوتن می رسه یعنی اگه سوال رو خوب خونده باشید و تله ی آموزشیش هم گرفتار نشده باشید، اون چیزی که توی ذهنتون می رسه گزینه ی درست و پاسخِ درست همونه.

به گزینه ها نگاه نکنید به این شکل که بگید شما سوال رو خوندید جوابش رو بلدید. بدون نگاه کردن به گزینه ها می دونید جواب گزینه ی جیم هستش.

میاید می بینید توی گزینه ها اون چیزی که مدنظرتون بوده هستش ولی بقیه ی گزینه ها رو که شما نگاه می کنید یکدفعه می گید نکنه گزینه ی (ب) درست باشه نکنه گزینه ی الف درست باشه و اینجا شما یکجورهایی سردرگم می شید و می گید نکنه اون درسته و پاسخ می دید و موقع بررسی کردن می بینید که همون چیزی که درست بوده گزینه ی درست و قطعی ما همون گزینه ی (ج) بوده.

پس حتما حتما توجه کنید و این هم مدنظرتون باشه که چیزی که به ذهنتون رسید بعنوان جواب درست معمولا همونه. حالا میگم درصورتی که شما توی تله ی آموزشی و تستی گیر نکرده باشید و سوال رو درست خونده باشید حالا بماند شما یک سوال رو خوندید و به اون تله های تستی گرفتار شدید.

7- سوالات شک دار بین دو گزینه در آزمون و کنکور:

سوالات 50 50 شک دار بین دوگزینه

مورد بعدی سوالاتی هست که شما کلا خوب خوندید و تله های آموزشی هم گرفتار نشدید ولی شک دارید روی دوتا گزینه.

بعضی بچه ها هستند که این رو جواب میدن و میگن حالا 50-50 جواب بدیم. میگن ما 50-50 ها رو جواب بدیم یا جواب ندیم؟ چیکار کنیم؟

این بستگی به تعداد سوالات شک دار در هر درس داره . اون چیزی که مد نظر من هست برای یک درس ما اصلا چیکار کنیم؟

یک سوال رو بخوایم جواب بدیم اگه غلط باشه تعداد سوالات غلطمون بیشتر میشه و اون تاثیر منفیش بیشتر میشه.

50-50 ها رو معمولا نزنید و بذارید برای دور دوم که اگر زمان آوردید توی اون موقع اعمالش کنید. و این باز هم توی سوالاتی که شک دارید معمولا یک گزینه بیشتر می چربه یعنی یک گزینه 60-40 میشه و سعی کنید اونی که شکتون بیشتره بزنید.

شما به عنوان مثال درس ادبیات رو خوندید اون 50-50 ها یا 60-40 ها رو نزدید، زمانش هم تموم شده، حالا می خواید ببینید اون ها رو اعمال کنید یا نه؟ بشمرید سوالات رو.

این تکنیکی هستش که تجربه ثابت کرده و میشه بهش تقریبا اعتماد کرد.

شما به عنوان مثال 4 تا سوال رو شک دارید، ما این 4 تا سوال رو اگر با قانون احتمال بخوایم پیش بریم 4 تا سوال 50-50 هم می گیم. از این 4 تا سوال اگه 3 تاش هم غلط باشه و یکیش درست دربیاد این یک درست اون سه تا رو حذف می کنه. یعنی صفر میشه یعنی ما ضرر نکردیم.

این رو طبق قانون احتمال می گم که معمولا از 4 تا سوال حداقل یکیش از 50-50 درست درمیاد و اینجا اشکالی نداره.

به نظرم من اگر سوالات شک دارتون از 4 تا باشه یعنی بیشتر از 3 تا باشه سعی کنید بزنید ولی 3 تا یا دوتا بود این احتمال که درست دربیاد خیلی کمتر میشه و ممکنه شما مثلا روی دوتا سوال شک دارید 50-50 دوتاش رو بزنید و اشتباه باشه و اون نمره ی منفی ای که اعمال میشه به ضررتون میشه.

سعی کنید اگر تعداد سوال 4 تا بود حالا تعدادش باز هم بیشتر بود نه 4-5 تا بود بزنید معمولا حداقلش اینه که صفر میشه یعنی 3تا غلط یک درست رو پاک می کنه این ها رو اعمال کنید.

8- جنگیدن با سوالات سخت:

جنگیدن و کلنجار رفتن با سوالات سخت آزمون

یکی دیگه از مشکلاتی که بچه ها توی آزمون و کنکور باهاش مواجه هستن کلنجار رفتن بیش از حد با بعضی سوالاست. یعنی بعضی مباحث هست که شاید فک میکنن اون مبحث رو کامل خوندن. تست ازش حل کردن و وقتی به سوالات این مبحث می رسن با خودشون میگن حتما باید این سوالات رو حل کنیم.

حالا اگه این سوال جزء سوالای واقعا سخت اون درس باشه شاید اصلا نباید بهش پاسخ داد. بعضی از بچه ها تو این سوالات گیر می کنن و هی با سوال کلنجار میرن. تا به خودشون میان میفهمن 5 دقیقه از وقتشون رفته و در آخر هم اون سوال رو اشتباه میزنن.

تو این جور مواقع هم کلی وقت از دست دادی و هم غلط هات تو آزمون زیاد میشه.

پس یه نکته مهم: با سوالات سخت کلنجار نرو…

9- لاک پشت باشید :

عدم توجه به رقبا در جلسه آزمون کنکور

تا حالا شده سر جلسه آزمون ، نفر کناریت رو ببینی که کل پاسخنامه رو پر کرده و استرس بگیری؟ پیش خودت بگی پس چرا پاسخنامه من خیلی جاهاش خالیه؟

نکته مهم اینه که باید لاک پشت باشید. یعنی چی؟ یعنی سرتون تو لاک خودتون باشه. قرار نیست اگه بعضیا تو یه مدت کم پاسخنامه رو کامل پر کردن شما هم این کار رو بکنید. تا حالا شنیدید که میگن…

اگر در کنکور هیچ تستی نزنیم و به هیچ سوالی پاسخ ندیم:

حتما شنیدین که بعضیا میگن فلانی با این رتبه داغونش اگه تو کنکور به هیچ تستی پاسخ نمیداد رتبش خیلی بهتر میشد.

این قضیه داستان خیلی از دانش آموزاست. قرار نیست به همه سوالات در کنکور جواب بدید…

خلاصه و جمع بندی نکات مربوط به کاهش تعداد اشتباهات در آزمون

پس حالا راجع به این پرسش که: «چیکار کنیم توی کنکور و آزمون های آزمایشی تعداد سوال غلطمون کم بشه؟» می خوایم جمع بندی بکنیم.

اول درست خوندنِ سواله. تا آخر سوال رو بخونیم، با دقت بخونیم، دنبال تله های آموزشی حتما باشیم. این درمورد خوندن سواله.

سوال رو وقتی به پاسخ آخر رسیدیم درست اعمال کنیم توی پاسخ نامه.

نکته ی دیگه این بود شما اگه قرار باشه سوالا رو بذارید تا آخر جواب بدید توی دفترچه و یکدفعه منتقل کنید احتمال داره تعداد سوالات غلطتون بیشتر بشه. این کار هم انجام ندید. سوالاتی هم که وقتی می خونید اولین جوابی که به ذهنتون رسید معمولا پاسخ درست اونه.

نکته بعدی اینه که نباید با سوالای سخت تو آزمون، دست و پنجه نرم کنیم و بخوایم حتما حلشون کنیم.

نکته آخر هم اینکه کار خودمون رو بکنیم و به بقیه کاری نداشته باشیم.

تحلیل آزمون و یافتن اشتباهات مهم تر از خود آزمون

نکته ی دیگه اینکه حتما حتما بعد از آزمون های آزمایشیتون بررسی کنید. برای این حتما مقاله نحوه تحلیل آزمون را در سایت ما با دقت خونید و نکاتیش رو با دقت یادداشت کنید و بکار بگیرید.

یعنی اینجور نباشه که شما برید سر کنکور آزمایشی و بیای ببینی 20 تا سوال غلط داری؛ وقتی آزمون رو بررسی نکنید، آزمون دادنتون هیچ فایده ای نداشته. حتما آزمون رو بررسی کنید ببینید دلیل اینکه شما غلط پاسخ دادید چی بوده؟

آیا استرس بوده یا همین نکته هایی که گفتم اشتباه کردید یا خوب نخوندید یا اصلا کلا بلد نبودید. اگر بلد نبودید ببینید مشکلتون چی بوده؟ اون فصل رو خوندید یا نه؟ به تعداد کافی تست زدید؟ به نکته های مهمش دقت کردید؟

و بعدا با این کار شما تعداد سوالات بالایی که اشتباه پاسخ می دید به حداقل برسونید و خیلی مهمه بررسی کردن سوالات.

اهمیت یافتن دلائل پاسخ های غلط در آزمون و کنکور

اینکه بدونید مشکل کار از کجاست خیلی زیاد بهتون کمک میکنه. وقتی می بینید فصل رو کامل خوندید ولی تعداد سوالات غلطتون زیاده. بعد می بینید نه اصلا شما یکجور دیگه فصل رو خوندید به اون صورت که طراح مدنظرش هست و قراره از اون فصل تست گفته بشه شما مطالعه نکردید. و باید برگردید با سبک سوالی که طراح میده و سبک سوالی که نزدیک کنکوره با توجه به اون این درس رو مطالعه کنید و مهارت خودتون رو بالا ببرید.

امیدوارم این ویس براتون مفید بوده باشه و بتونید با این کارهایی که براتون گفتم توی خونه تمرین کنید و تعداد سوالت غلطی که توی جلسه دارید رو به حداقل برسونید. موفق باشید، خدانگهدار.

راهکارهای کاهش بی دقتی در آزمون :

یکی از مشکلات دانش آموزان در آزمون ها بی دقتی است که مشکلات زیادی از قبیل از دست دادن وقت و پاسخ اشتباه به سوال را به وجود می آمورد. در ادامه مطلب راهکارهای کاهش بی دقتی را برای شما ارائه دادیم:

  1. لیست بی دقتی های خود را یادداشت کنید.
  2. نوع بی دقتی خود را بیابید. (اشتباه محاسباتی، عدم توجه به صورت سوال و …)
  3. از چرک نویس های کوچک استفاده کنید: چون در آزمون ها فضای کمی برا چرک نویس دارید.
  4. حتما به اندازه کافی بخوابید. (بطور کلی بین ۶ تا ۸ ساعت)
  5. اگر بی دقتی شما بالاست زیاد به زمان و سرعت عمل توجه نکنید. (چون در غیر این صورت تعداد غلط های شما بالا رفته و علاوه بر از دست دادن زمان نمره منفی خواهید گرفت)
  6. بجای اینکه محاسبات را ذهنی انجام دهید از چرک نویس استفاده کنید.
  7. محاسبات خود را کامل انجام دهید و از گزیده نویسی پرهیز کنید.
  8. تعداد تست اموزشی را افزایش دهید.
  9. زیر کلمات کلیدی در سوالات خط بکشید.

برای ارتباط مستقیم با دکتر واحدیان و استفاده از خدمات مشاوره و برنامه ریزی کنکور توسط ایشان فرم زیر را تکمیل کنید :

فرم ارتباط با مشاوران IDN :

جایزه مطالعه این مقاله :

تبریک میگم که این مقاله رو تا انتها خوندی. امیدوارم این مقاله نکات خوبی رو بهت یاد داده باشه و کمکت کنه. نظرت رو در قسمت نظرات راجب این پست برامون ارسال کن. برای دریافت جایزه کافیه به قسمت مقالات جایزه دار (مشاوره تلفنی رایگان با رتبه های دورقمی IDN ) مراجعه کنی و با انجام یه کار خیلی ساده جایزه بگیری.

34 replies on “کاهش غلط در آزمون و کنکور – چگونه با 9 راهکار ساده غلط ها را کم کنیم؟”

profile avatarجعفر گفت:

عالی بود انشاالله در جلسه کنکور بدرم بخوره و موفق شم

profile avatarzynb گفت:

خیلی خوب بود:)))))

profile avatarMJM گفت:

سلام مطالب مفیدی بود ان شاا.. که غلطارو کاهش بده دیگه دارم از غلطا دیوونه میشم.

profile avatarA,k گفت:

توی آزمون های آزمایشی بین ۶۰ تا ۷۰ تا غلط دارم.
چیکار کنم؟

profile avatar گفت:

سلام. راهکارهای این مقاله رو بخونید قطعا کمکتون میکنه

profile avatarسمانه گفت:

عااااااالی بود

خیلی ممنونم از تیم قوی تون

profile avatarNohtani گفت:

سلام
خیلی عالی بود هم جامع وهم کامل

ممنونم

profile avatar گفت:

سلام. لطف دارید

profile avatarNazaninfatemeh_salimi گفت:

عالییییییی بود خیلی عالی بود

profile avatar گفت:

سلام. انشالا که کمک کننده باشه

profile avatarSonia M گفت:

خیلی عالی اکثرا مشکل من همینابوده
/:

profile avatar گفت:

چقد خوب. انشالا ک کمک کننده باشه مقاله براتون

profile avatarOmid گفت:
profile avatar گفت:

سلام امید عزیز. مرسی از شما.

profile avatarحانیه حسن زاده گفت:

بسیار عالی و مفید بود، ممنونم از مشاوره های خوبی که در اختیار ما قرار میدین، خیلی به ما کمک میکنه

profile avatar گفت:

حانیه عزیز سلام. خداروشکر که راضی هستین. لطف دارید. منتظر سایر مقالات هم باشید ایشالا

profile avatarفاطمه گفت:

با سلام
نکات گفته شده عالی و مفید
ممنون از سایت خوبتون

profile avatar گفت:

سلام فاطمه عزیز. نظر لطفتونه. موید باشید

profile avatarاناهیتا گفت:

خیلی خوب بود من واقعا به این مقاله نیاز داشتم

profile avatarحافظه گفت:
profile avatar گفت:

لطف دارید دوست عزیز

profile avatarساناز گفت:

وای یعنی با کمتر غلط زدن میشه ترازمون بالا بیاد؟؟از اینجور مقاله ها بیشتر بذارید خیلی عالیع مرسی

profile avatar گفت:

سلام ساناز عزیز. لطف دارید. بله قطعا. توی پست راجب این صحبت کردیم که اهمیت کم کردن غلط ها در آزمون چقدره. مثلا برای کسب تراز بالای 5800 حتی الامکان نباید بیشتر از 15 غلط داشته باشید.

profile avatarامیرحسین گفت:

فوق العاده بود

profile avatar گفت:

درود. لطف دارید امیرحسین عزیز

profile avatarمریم موسوی گفت:

وایییی عالی بود، خیلی بده این اشتباهات الکی تو آزمون
بازم از اینا بذارید عالی بود، من برا دوستامم فرستادم

profile avatar گفت:

سلام مریم عزیز. لطف دارید

profile avatarسامان جلیلی گفت:

عالیه
ممنون از تیم فوق العاده قوی IDN

profile avatar گفت:

سلام سامان عزیز. مرسی لطف دارید. موفق و موید باشید

profile avatarپوریا پیری گفت:

بسیار مفید و موثر بود

profile avatar گفت:

سلام پوریای عزیز. مرسی از نظرتون… امیدوارم مثمر ثمر واقع شده باشه…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

array(0) { }