آیدی نوین - استفاده از تجربه دیگران برای کنکوری ها

استفاده از تجربه دیگران برای کنکوری ها

استفاده از تجربه دیگران در کنکور سراسری

استفاده از تجربه دیگران در کنکور سراسری مفیده؟ چرا تلاش هدفمند برای کنکور مهمه؟ مهم ترین دلیل شرکت در آزمون آزمایشی، نحوه شروع مطالعه، استفاده از تجربه دیگران در کنکور از مواردیست که در این مطلب از سری وویس های برنامه ریزی کنکور و مشاوره کنکور توسط بهترین مشاوران کنکور موسسه آیدی نوین به آن پاسخ داده میشود.

برنامه ریزی کنکور (با این برنامه 100 درصد 2رقمی شو)

مشاوره کنکور  (طرح رتبه شو آیدی نوین توانست 50 دانش آموز ضعیف رو به رتبه زیر هزار برساند)

برای دریافت برنامه ریزی مخصوص خودت و موفقیت تضمینی در کنکور کافیه فرم زیر رو پر کنی و با دکتر سلیمی و سایر مشاوران IDNovin در ارتباط باشی :

فرم دریافت برنامه از بهترین مشاوران کنکور IDNovin :

با برنامه ریزی کنکور آیدی نوین تو هم میتونی رتبه برتر بشی. چون توی کنکور 98 و 99، بیش از ۵۰ نفر با این برنامه رتبه برتر شدند. مشاهده کارنامه رتبه های برتر آیدی نوین (کلیک کنید)

سوال: ترازم بالا نمیاد، ناامید شدم، چیکار کنم؟ چطور از صفر شروع کنی؟ آیا در سال کنکور میتوان آزمون و خطا کرد؟

جواب:فایل صوتی + متن در ادامه مطلب

بچه ها سلام امیدوارم حالتون عالی باشه و زندگی اون طوری باشه که شما می خواید. امروز در خدمت یکی از آدمای موفق و یکی از رتبه برترهای کنکور سراسری هستیم، خانم زهرا قاسمی، دانشجوی پزشکی علوم پزشکی دانشگاه تهران و اینکه از ایشون می خوایم که بیشتر از خودشون برامون بگن و ما شروع کنیم ازشون به سوال پرسیدن.

سلام بچه ها، خسته نباشید. همونطور که فرمودن من زهرا قاسمی هستم، ورودیِ 95 دانشگاه تهران و امروز می خوام یکسری از تجربیاتم رو که اون سال داشتم رو باهاتون درمیون بذارم.

استفاده از تجربه دیگران در کنکور سراسری

خانم قاسمی شماکنکور سراسری دادین، یکسری از بچه ها از ما سوال پرسیدن بابتِ تجربه ی موفقی که شما توی کنکور سراسری داشتین، سوال پرسیدن که ما خیلی تلاش کردیم، برای تابستون با آزمون ها خوندیم، با برنامه ش پیش رفتیم ولی نتیجه اونطوری که می خواستیم نشد و شاید ترازمون اونقدر که باید بالا میمود نیومد و ما یک مقدار ناامید شدیم. حرفی برای این دسته از بچه ها دارید؟ راهکاری، راه حلی، چیزی؟

مهم ترین دلیل شرکت در آزمون آزمایشی

می خوام بهشون بگم که آزمون فقط یک چیزیه که می خواد بهتون انگیزه بده برای تلاش بیشتر و اصلا چیزی نیست که بخواد بهتون نشون بده دقیقا تو چه نقطه ای ایستادید و یک معیار دقیقی نیست. مخصوصا الان که توی بعضی از کانال ها و موسسات مختلف دیدید که سوالات به فروش میره و خب خیلی داستان های دیگه ای که پیش میاد، پس چیزی نیست که بخواد به شما دقیق رتبه بده و شما رو بسنجه اما چیزی که خیلی توی این زمینه اهمیت داره اینه که شما از اول راه یاد بگیرید که اصلی ترین رقیبتون خودتون هستید و همیشه سعی کنید خودتون رو از نقطه ای که هستید بالاتر ببرید و یک جوری بشه که از حداکثر پتانسیلِ خودتون استفاده کرده باشید و برای اینکه این کار رو بکنید باید توی هر آزمونی که می دید با آزمونِ بعدی سعی کنید یکسری از اشتباهاتی که تو آزمون قبلی داشتید رو دیگه تکرار نکنید و همه ی موارد باید یادداشت بشه که مثلا توی آزمون های بعدی من می خوام فلان تواناییِ خودم رو ارتقا بدم، می خوام فلان درسم رو به روشِ بهتری سرِ جلسه حل کنم. یعنی باید یاد بگیرید که از اول کار اصلی ترین رقیبِ شما خودتونید و باید از حداکثر تواناییتون استفاده کنید توی آزمون ها.

تلاش هدفمند برای کنکور

من یک نکته ای هم اضافه کنم به صحبت های خانم دکتر؛ اینکه شما نتیجه نگرفتید شاید یک دلیلش این باشه که شما هنوز به اندازه ی کافی تلاش نکردید و میزان تلاش شما فقط تاثیرگذار نیست یکی از پارامترهای موفقیت تلاش کردنه، خیلی از مردم در حال تلاش کردن و بالا رفتن از نردبون موفقیت هستن ولی موقعی که به انتهای نردبون می رسن می بینن که نردبون رو روی دیوارِ اشتباهی قرار دادن و تلاششون در جهت اشتباهی بوده. شاید باید یک بازنگری بکنید توی شیوه ی تلاش کردن خودتون. خانم قاسمی یکسری بچه ها هستند نتیجه نگرفتن و از این بابت ناراحت هم هستن اما هیچ کاری برای کنکور سراسریشون هم نکردن که ما بگیم نتیجه آنچنانی هم نگرفتن. الان این حرف ها رو می شنون، توی جو کنکور قرار می گیرن و می خوان شروع کنن برای کسی که می خواد از صفر صفر شروع کنه پیشنهادتون چیه؟

نحوه شروع مطالعه

در قدم اول به نظر من بچه ها باید هدفگذاری کنن. یعنی اینکه یک کاغذ بذارن جلوشون و هرچیزی که تهِ این سال از خودشون توقع دارن رو روی اون بنویسن، اینکه سال دیگه توقع دارن کجا باشن؟ چه کتاب هایی جلوشون باشه و تو چه موقعیتی باشن؟ پس اولین قدم اینه که هدفشون رو بصورت شفاف مشخص کنن و ترجیحا مکتوب هم باشه چون همین مکتوب بودنش و جلوی چشم بودنش یکجورهایی انگار که اونها رو هول میده. پس مکتوب کنن و یک جایی هم جلوی چشمشون بذارن، مثلا روی دراورشون، روی آینه اتاقشون یا هرجایی. پس قدم اول این شد که هدفگذاری انجام بدن.

شروع کردن به مطالعه

بعد از این باید یک مسیری رو برای خودشون انتخاب کنن. یعنی باید توی یک راهی شروع کنن به جلو رفتن. برای این هم موسسه های مختلف و آزمون های مختلفی هست که خیلی اهمیت نداره ولی مثلا برفرض قلم چی رو مثال بزنم؛ باید شروع کنن به آزمون دادن یعنی باید یک وسیله ای باشه که یان ها رو بسنجه و ببینن که آیا این مسیره، این درس خوندنه، حرکت کردنه درست هست یا نه؟ پیشرفتی وجود داره یا خیر؟ پس باید یک مسیری رو انتخاب کنن برفرض قلم چی. آزمونش رو ثبت نام می کنن، برنامه ی راهبردیش رو می گیرن و بر اساسِ اون برنامه ریزی می کنن. یعنی مثلا برنامه های دو سه هفته ای که میده رو اون حجم رو توی روزهای مختلف پخش می کنن و با برنامه باشند.

دومین قدم درراه رسیدن به هدف بزرگ

دومین قدم اینه که حتما حتما با برنامه درس بخونن. بعد از اینکه برنامه ریزی انجام دادن و رفتن جلو باید با برنامه ریزی و آزمون دادن سعی کنن ایرادِ کار خودشون رو پیدا کنن. یعنی توی هر آزمون به یک نکته از خودشون برسن. حالا ایراد توی سرعتشون هست، توی مدل درس خوندشونه و یا هرچیز دیگه ای که هست به مرور زمان این ایرادات دستشون میاد و باید سعی کنن اون ها رو مرتفع کنن.

جمعبندی مطالب

خیلی عالی، یعنی من اگه بخوام یک مروری کنم از ابتدا تا حرفه ای درس خوندن اینه که اول باید توی ذهنشون مجسم کنن که چی قراره اتفاق بیفته. به قول شاعر هرچیز که در جستنِ آنی، آنی و بعد از اینکه مجسم کردن توی ذهنشون باید برای خودشون یک راهبرد مشخص کنن که میشه یک برنامه ی کلی و بعد از راهبرد باید این برنامه رو خرد کنن متناسب با راهبردشون و اون ابزار انتخابی که دارن داخل روزهاشون و درنهایت با توجه به ابزارهایی که دارن ایرادات خودشون رو مرتفع کنن و از بین ببرن یعنی راندمان خودشون رو بالا ببرن و فکر کنم درنهایت هم باید کمیت این کارهایی که انجام میدن رو بیشتر کنن درسته؟

بله.

استفاده از تجربه دیگران در کنکور سراسری

خب خانم دکتر یک سوال، الان بچه ها خودشون به نظرتون می تونن همه ی این کارها رو انجام بدن و با آزمون و خطا به یک چیز درستی برسن؟

شدنش میشه، یعنی نمیشه گفت یک اتفاق نشدنیه ولی خب اینکه توی یک سال بخواد همه ی این اتفاق ها بیفته ممکنه که یک کم دیر بشه یعنی یک کم از نظر زمانی تحت فشار قرارشون بده ولی می تونن از کمک بقیه استفاده کنن، کسانی که این راه رو رفتن توی خانوده شون دوستاشون، مشاورهای مختلف، می تونن توی این زمینه بهشون کمک کنن و یک جوری باشه که خیلی زودتر از اون تایمی که قراره خودشون به نتیجه برسن این اطلاعات رو حاضر و آماده دریافت کنن خیلی به نفعشونه.

خیلی عالی. خانم دکتر شما هم قول می دید کمکشون کنید؟

بله، چرا که نه، تا اونجایی که خودم تجربه داشته باشم و درحد توانم باشه کمک می کنم

امیدداشتن بهترین راه موفقیت کنکور

به هیچ وجه وییس های خانم دکتر رو روی کانال از دست ندید و یک نکته برای بچه هایی که امیدی ندارن و خونه ی آرزوهاشون رو سرشون خراب شده یا الان انگیزه ای واسه ادامه دادن ندارن حرفی دارید؟ اصلا نه فقط برای درس خوندن برای اینکه حداقل به خودتون یک عمری بدهکار نباشید و همش این فکر تو سرتون نباشه که اگر تلاش می کردم اینجا بودم، در حال فلان کار بودم و یکسری فکرهایی بعدا خودتون رو اذیت نکنه. یک جور دیگه بهش نگاه کنید، یکبار دیگه از صفر براش تلاش کنید و یک بار دیگه از نقطه ی شروعش شروع کیند به ساختن. حالا با یک روش دیگه، یکجور دیگه ای تلاش کردن سعی کنید به اون چیزی که می خواید برسید و تهِ تهش فکر کنید که بر فرض هم که اگه نشه نتیجه اینه که دیگه پیش وجدانتون شرمنده نیستید، می دونید که تلاشتون رو کردید و از حداکثر پتانسیل فردی خودتون استفاده کردید.

ویس های مشاوره کنکور

خیلی عالی، ان شالله که همه ی بچه های کانال از این وویس استفاده کنن. صحبت های خانم دکتر و همچنین وویس های دیگه که انشالله قراره برامون بذارن و اینکه ما تنهاتون نمی ذاریم همراه شما هستیم و اینکه اگر خواستید با ما در ارتباط باشید حتما حتما کلمه ی مشاوره رو ارسال کنید، به زودی زود باهاتون تماس می گیرم و هرآنچه که برای موفقیت و پیشرفتتون نیاز باشه و هر راهنمایی که بخواید ما دریغ نمی کنیم. حرف و سخنِ پایانی خانم دکتر؟

نه خسته نباشید بچه ها با آرزوی موفقیت برای شما، خدانگهدار.

انشالله که همگی موفق باشید. ایام به کامتون باشه و ان شالله بهترین نتایج رو توی کنکور سراسری دریافت کنید. خدانگهدار.

شما می توانید سوالات خود را از ما بپرسید، در اسرع وقت جوابتان را خواهیم داد.

  • مجتبی فاطمی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

array(0) { }