آیدی نوین - از رتبه 1200 رشته ریاضی سال 94 تا رتبه 96 کنکور تجربی سال 95

از رتبه 1200 رشته ریاضی سال 94 تا رتبه 96 کنکور تجربی سال 95

ویدیو خنجانی

از رتبه 1200 رشته ریاضی سال 94 تا رتبه 96 کنکور تجربی سال 95 امکان پذیره؟ بهترین روش مطالعه چیه؟ کلاس کنکور نیازه ؟ تحلیل آزمون ها چگونه باید انجام شود؟ در این مطلب از سری مطالب برنامه ریزی کنکور و مشاوره کنکور توسط بهترین مشاوران کنکور موسسه آیدی نوین به آن پاسخ داده میشود.

 

از رتبه 1200 رشته ریاضی سال 94 تا رتبه 96 کنکور تجربی سال 95

بچه ها سلام امیدوارم حالتون عالی باشه و زندگی دقیقا همون چیزی باشه که شما می خواید. امروز در خدمت یکی از آدم های موفق هستیم. می خوایم که اول خودشون رو معرفی کنن. خانم دکتر معرفی می کنید؟

معصومه خانجانی هستم، و دیگه چی؟

اینکه اصلا واسه چی بهتون می گیم موفق؟

این چیزیه که دوستان و اطرافیان میگن ولی در کل شاید بخاطر پروسه ی کنکور من بود.

درسته چه اتفاقی افتاد؟

من سال سوم دبیرستان، پیش دانشگاهی رشته ی ریاضی فیزیک می خوندم و پیش دانشگاهی هم حتی با رشته ی ریاضی فیزیک توی سال 94 تموم کرده بودم. اونجا من یک کنکوری دادم و رتبه م 1200 شد ولی بخاطر یکسری شرایط و اهدافی که داشتم تصمیم گرفتم تغییر رشته بدم و وارد رشته ی تجربی بشم و اون یک سال با هرچقدر سختی که گذشت بالاخره تونستم یک رتبه ی معقولی بگیرم.

رتبه ت چند شد؟

96

یعنی کسی که از رتبه ی 1200 رشته ی ریاضی رسیده به رتبه ی 96 کنکور 95 تجربی. بعد خانم دکتر بعدش چه اتفاقی افتاد؟ چی انتخاب کردید؟

طبیعتا خب ابتداش وقتی آدم وارد یک جامعه ی بزرگ تر میشه من اونجا تصمیم گرفتم پزشکی دانشگاه تهران انتخاب کنم ولی در ادامه وقتی بزرگتر شدم و وارد جامعه شدم یکسری اهداف من تغییر کرد و دوست داشتم به دلایل خیلی کاملا مشخص، یکیش بخاطر خانواده م و آینده ی خانواده م، بخاطر آینده ی خودم، توی سن کم بخوام برم، چون اگه اینجا بخوام بمونم دیگه رفتن خیلی سخت میشد برام، ترجیح دادم که برای ادامه ی تحصیلاتم برم به کشور مورد علاقه م البته هدف من یک کشور بزرگ بود ولی خب طبیعتا برای رسیدن به اون کشور من ابتدا باید وارد استانبول می شدم و می رفتم اونجا و از اونجا بتونم از طریق بورسیه هایی که وجود داره برم به کانادا.

یعنی بعد از اینکه پزشکی تهران قبول شدید تصمیم گرفتید که مهاجرت کنید؟

بله من پروسه ی مهاجرت رو شورع کردم و به استانبول رفتم، اونجا بالاخره شرایط خیلی سخت تره. هرچند که بیشتر داوطلبان فکر می کنن استانبول خیلی راحته درصورتی که استانبول خیلی سخته. یعنی برای قبول شدن توی رشته های پزشکی توی استانبول شما باید بیشتر از کنکور ایران تلاش کنید و خیلی ها هستن که اصلا قبول نمیشن. من اونجا البته من نیاز به قبول شدن نداشتم و از طریق انتقالی اقدام کردم ولی خب از اونجایی که دانشگاه های استانبول ظرفیتش برای دانشجویان خارجی خیلی پایینه حداقل برای ایرانی ها هم سهمیه بندی میشه و فکر می کنم در کل 5 نفر رو قبول می کنن یک رقابت خیلی وحشتناکی ما داشتیم که اونجا یکسری امتحانات خاص بود، مثل امتحان (2:47) ، امتحان SAT بود و امتحان (2:50) یعنی زبان ترکی، من بیشترین سختی رو اونجا کشیدم و سعی کردم که اونجا نمره ی خوبی بیارم و اونجا تونستم با (3:02)  و مارمارا دانشگاهیه که به هیچ عنوان کمتر از رتبه 100 نمی گیره یعنی شما وقتی امتحان می دید از 100 نمره باید 100 بشید. بدون هیچ اشتباهی و خدارو شکر تونستم که اونجا برم و بیشتر افتخارم رو بودن توی مارمارا می دونم. یک دانشگاه فوق العاده ست، یک دانشگاه بین المللیه که حتی شما می تونید وقتی فارغ التحصیل می شید مدرکِ معتبرِ بین المللی دارید و مدرک پزشکیت بین المللیه و شما می تونید در همه جای دنیا کار کنید. به راحتی از مارمارا می تونید وارد دانشگاه هایی مثل کانادا بشید که من هدفم کانادا هست  ان شالله به امید خدا و الان در تلاشم که بتونم برای (3:36) برم و وارد کانادا بشم.

یعنی فرایند اینجوری سپری شد که بعد از رتبه ی خوبی که داخل ایران کسب کردید وارد رشته ی پزشکی دانشگاه تهران شدی، بعد انتقالیت رو گرفتید، بعد قاعدتا برای انتقالی نیاز بود یکسری آزمون بدید و آزمون ها رو توش با موفقیت سپری کنی.

البته من آزمون هایی که دادم صرفا توی استانبول الزام نداشت چون من از انتقالی استفاده کردم ولی به خاطر اینکه رقابت بین بچه ها بود و اونجا خیلی سخت قبول می کنن. من مجبور شدم کنکور استانبول رو هم بدم که کنکورهایی که اونجا برگزار میشه یکدونه SAT هست یکدونه هم (4:09) که کنکورهای به شدت رقابتی و خیلی سختن. برخلاف اینکه بچه میام اونجا و خیلی از ایرانی ها هر سال میان استانبول کنکور میدن و همه شون هم fail میشن بخاطر اینکه بدون اطلاعات میان و این یک باورِ اشتباهه. درواقع من از استانبول بعنوان یک پل استفاده کردم تا بتونم به هدفم برسم چون از تهران به کانا رفتن من دانشگاه یورک رو دوست دارم برم، تقریبا محال بود و تقریبا سخت. چون من حداقل اگر یک سال دیگه ایران می موندم باید وارد طرح می شدیم یعنی دیگه باید حتما می موندم ایران و ادامه می دادم. از اونجایی که بیشتر بخاطر خانواده م که در تلاشیم همه مون بریم تصمیم گرفتم که هرچه زودتر برم.

انشالله که موفق باشید، پس چندتا نکته حائز اهمیته تو این فرایند. اول اینکه شما به هرچیزی که هدف گذاری بکنید می تونید برسید و دوم اینکه اهدافتون رو تحت تاثیر القاعات ذهنی بقیه انتخاب نکنید. حرف و سخنی برای آخر هست بزنید؟

سخن و حرفی که نه ولی من همیشه به بچه های کنکوری میگم که حتی اگر توی ایران نتونستید قبول بشید اصلا دنیا به آخر نرسیده. خیلی جاهای بهتر از ایران وجود داره، شما می تونید اونجا درس بخونید هرچند که حداقل گفتم کشور استانبول و ترکیه بیشترکنکوریه و کشورهای دیگه ای هم هست که کنکور نداره و به نظر من دنیا خیلی بزرگ تر از این حرفاست که بخوام اختصاص بدیم به اینکه فقط من کنکور پزشکی تهران یا شهید بهشتی یا اینجاها قبول شم. من خودم خیلی برای اومدن به تهران سختی کشیدم ولی وقتی رسیدم فهمیدم اونقدرها هم چیز خاصی که من فکر می کردم نبود و هنوز هم راه ادامه داره. اون موقع دانشگاه تهران برای من یک هدف کوچیک بود و دوست داشتم خیلی برم بالاتر ولی خب همونطور که خدمتتون عرض کردم رفتن از ایران برای رفتن به یک کشور متمدن تر برای بچه های پزشکی ایران خیلی سخته و اصلا قبول نمی کنن و چون دانشگاه مارمارا که من توی استانبول هستم یک دانشگاه بین المللیه و لینک داره با دانشگاه های کانادا. یعنی اونجا وقتی من درس می خونم همه ی بچه ها اینترنشنالن، بچه های انگلیسی و کانادایی همه اونجا میان و میرن و من از طریق بورسیه ای که اونجا می گیرم وارد کانادا میشم. درواقع از این دانشگاه و شرایطش استفاده کردم.

انشالله موفق باشید. بچه ها ان شالله شما هم موفق باشید و بتونید اون چیزی که واقعا دوست دارید برسید. خیلی دوستتون داریم و امیدواریم به آرزوهاتون برسید.

شما می توانید سوالات خود را از ما بپرسید، در اسرع وقت جوابتان را خواهیم داد.

 

مجتبی فاطمی مشاور ارشد موسسه آیدی نوین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

array(0) { }