چگونه از تابستان برای کنکور شروع کنیم و طی ۱۱ ماه به رتبه ۲ رقمی برسیم؟ روش کسانی که از تابستان برای کنکور شروع کردند رو یاد بگیر. در این مقاله مشاوره تحصیلی کنکور و برنامه ریزی کنکور میخوایم بهترین روش شروع از تابستان (تیر و مرداد و شهریور) برای کنکور رو بهتون یاد بدیم. تا بدونید رتبه های برتری که از تابستان برای کنکور شروع کردند چه کارهایی رو انجام دادند.
نویسنده این مقاله: دکتر فرزاد سلیمی، دانشجوی پزشکی و مشاور آیدی نوین
چگونه از تابستان (تیر و مرداد و شهریور) برای کنکور شروع کنیم؟
سلام خسته نباشید به همه بچههای گل کنکوری ۱۴۰۰٫ شماها اولین کنکور قرن جدید هستید و ایشالله همه اونایی که دارن این مقاله رو میخونن با تلاش و پشتکار خودشون افتخار آفرینی بکنند و به هرهدفی که دارند برسند وطمع شیرین موفقیت رو بچشند.
خب بچهها میخوایم تو این مقاله ابزارها و راههای رسیدن به موفقیت رو باهم درموردش صحبت کنیم بهم قول بده دست به سینه بشینی و مقاله رو تا آخرش بخونی تا اسمت بره توی لیست خوبها یا همون برندهها.
برای شروع و دریافت برنامه ریزی تابستان مخصوص خودت و موفقیت تضمینی در کنکور کافیه فرم زیر رو پر کنی و با دکتر سلیمی و سایر مشاوران IDNovin در ارتباط باشی :
فرم دریافت برنامه از بهترین مشاوران کنکور IDNovin :
کسی که میخواد از تابستان برای کنکور شروع کنه باید بدونه هدفش چیه؟
ببین مشکلی که شاید خیلی از بچههایی که میخوان کنکور بدن اینه که اصلا نمیدونن برای چی میخوان کنکور بدن. اصلا خودشون رو نمیشناسن، دیدن که همه سال آخر دبیرستانشون میرن کنکور میدن پیش خودشون میگن که ماهم بریم یه کنکوری بدیم ببینم چی میشه. و وقتی ازش میپرسی هدفت چیه . دوست داری چی قبول بشی میگه که نمیدونم اصلا چی دوست دارم.
پس حتما حتما در اولین قدم و اولین ابزار برای موفقیت توی کنکور ببین میخوای چی به دست بیاری، ببین آیا هزینهای که قرار توی این مسیر چه هزینهی مادی و معنوی ارزش چیزی که میخوای به دست بیاری رو داره؟
آیا میصرفه ۱سال از تمامی تفریحاتت،بیرون رفتن با دوستا،مهمونی رفتنا،فوتبال دیدن یا بازی کردن بگذری تا به هدفت برسی؟اینجوری نباشه که وسطای مسیر ازت بپرسیم که دوست داری چی قبول بشی بگی نمیدونم.
مقاله پیشنهادی : پیشنهاد میکنم حتما مقاله هدف گذاری برای کنکور رو با دقت بخونی.
چرا روی هدف گذاری تاکید زیادی داریم؟
بخاطر اینکه توی سال کنکورت این هدفته که الهام بخشته و نمیذاره خسته بشی. بچهها امسال یه سال خیلی خاصیه برای شماها و قراره چندین چند بار ناامید بشید و بخورید زمین و باید (دقت کن لفظ باید رو استفاده کردم) از روی زمین پاشید. اگه ۹بار خوردی زمین باید ۱۰ بار پاشی و بار آخر به هدفت برسی پس توی این زمین خوردنا و شکست خوردنا هیچ کسی (چه مشاورت،چه خانوادت،چه معلمت……) به اندازه هدفت نمیتونه کمکت کنه و شارژت کنه.
پس هدفت رو همین اول راه انتخاب کن. دقیق هم انتخابش کن یعنی مثلا بگو من دندون پزشکی دانشگاه تبریز رو میخوام یا مهندسی عمران شریف یا امیرکبیر یا پزشکی دانشگاه جندی پور اهواز و…..
ما به اندازه همه شرکت کنندههای کنکور آرزو و هدف داریم پس هیچ کسی حق اینو نداره بگه که من هدفی ندارم یا آرزویی ندارم و اگه همچین چیزی گفت بنظرم از همین الان وقتش تلف نکنه بره تفریح کنه.والا مگه مغزت تاب برداشته که بخاطر هیچی این همه تفریح جور واجور مثل مسافرت رفتن،استخر رفتن،ورزش کردن از دست بدی،پاشو برو زندگیت رو بکن
اما اگه یه هدف یا آرزو داری و میدونی که باید بهش برسی محکومی به تلاش کردن،محکومی به دوییدن تااااا بهش برسی هم نباید دست ازش بکشی.
بیزحمت هدفت رو با تمام جزئیات مشخص کن و درموردش تحقیق کن، برو درمورد رشتت اطلاعات جمع کن، عکسای دانشگاهی که دوست داری توش قبول بشی رو ببین و پرینت بگیر بچسبون به دیوار اتاقت یا اسم رشته مورد علاقت رو بزرگ بنویس و یجایی بذار که همیشه جلو چشمت باشه.
پیشنهاد مطالعه : معرفی رشته های دانشگاهی کنکور
برای شروع و دریافت برنامه ریزی تابستان مخصوص خودت و موفقیت تضمینی در کنکور کافیه فرم زیر رو پر کنی و با دکتر سلیمی و سایر مشاوران IDNovin در ارتباط باشی :
فرم دریافت برنامه از بهترین مشاوران کنکور IDNovin :
اصلا توی تابستون درس بخونیم؟ مگه قبلا درس میخوندیم که الانم بخوایم بخونیم؟
ببین دلبندم همه چی برمیگرده به هدف گذاری که برای خودت انجام دادی و درموردش صحبت کردیم. کنکور قراره سرنوشت و آینده شما رو بسازه پس اگه یه هدف و آرزویی داری که برات ارزشمنده و مهمه باید هزنیش رو هم پرداخت کنی. خیلی وقتا هزینه معنویه و مادی نیست.
شما توی سال کنکورت شرایط ویژهای داری و باید از تفریحاتی که قبلا داشتی بگذری و برای آیندت تلاش کنی.یعنی دیگه فوتبال بازی کردن توی تابستون،فیلم و سریال دیدن، با رفیقات دورهمی رفتن باید کنسل بشه و حداقل برسه به هر ۱۰ روز یکبار با دوستات در حد ۲یا ۳ جمع بشید و تا روحیت عوض بشه ،بعدش نخود نخود هرکه رود خانه خود. پس تابستون فرصت مناسبیه تا تمرین کنی از علایق دنیویت بکاهی و به اجر و پاداش اخرویت اضافه کنی
در شروع کنکور از تابستان کتاب کمک آموزشی باید بگیریم؟
متاسفانه یا خوشبختانه تعداد نفرات شرکت کننده توی کنکور خیلی بالاس و همه بچهها میخوان در رشتههای تاپ توی دانشگاههای تیپ یک تحصیل کنند و خب طبیعیتا رقابت وحشتناکی بین کنکوریها وجود داره پس سازمان سنجش برای تمیز دادن و انتخاب نفرات برتر و اونایی که شایستگی این رشتهها رو دارن مجبوره که سطح سوالات کنکور رو بالا ببره.خب بخاطر همینه که کتاب درسی که توی مدرسه به ماها درس میدن نمیتونه جوابگو سوالای کنکور باشه.
آیا توی تیر و مرداد و شهریور کتاب درسی هم باید بخونیم؟
با اوصافی ک گفتیم، یعنی منظورمون اینه که کتاب اصلا نخونیم و فقط کتاب کمک آموزشی بخونیم؟ بچهها اگه بخوام جواب این سوالو بدم باید بگم که خوندن کتاب درسی لازمه ولی کافی نیست و شما باید درس خوندنتون تست محور باشه چون دیگه کنکور مثل امتحانای پایان ترم مدرستون نیست که اکثر بچهها نمرههای بالا و خوبی کسب کنن و اینجا دیگه یک رقابت و یک ماراتن علمیه،پس هرکسی بیشتر تلاش کنه برندس.
بخاطر همین موضوع کتابای کمک درسی هر دانش آموزی متناسب باسطحی که داره باید کتاب مخصوص خودش رو انتخاب کنه. من دیدم که خیلی از بچهها میرن از بچههای رتبه برتر و یا دانش آموزهای دیگه میپرسن که چه کتابی خوندید که موفق شدید و میرن اون کتاب تهیه میکنند بعد میبینند که به دردشون نمیخوره.
مقاله پیشنهادی : بهترین منابع کنکور تجربی نظام جدید
بچهها هر دانش آموزی باید کتابهای متناسب با خودش رو انتخاب کنه شاید یه کتابی سطحش خیلی بالا باشه و مناسب شما نباشه پس سعی کنید اول سطح خودتون رو شناسایی کنید حالا چه خودتون یا مشاورتون و بعد کتابهای مورد نیازتون رو تهیه کنید.توی یک مقاله جدا مفصل درمورد انواع کتابهای کنکور صحبت میکنیم
شرکت در آزمونهای آزمایشی برای شروع از تابستان :
سوال اصلی اینه که باید توی تابستون آزمون آزمایشی شرکت کنم یا نه؟ خب وحی منزل نیست که شما حتما باید توی تابستون آزمون آزمایشی شرکت کنید خیلیا بودن که حتی بدون شرکت در آزمونهای آزمایشی هم تونستن نتیجه لازم رو بگیرن.
اما این برمیگرده به شرایط و خصوصیات اخلاقیتون که خودتون یا مشاورتون اینو باید تشخیص بدید اما اگه بخوایم بطور کلی توصیه بکنیم که آزمون آزمایشی در تابستون شرکت کنید یا ن دانش آموزا رو به ۳ دسته تقسیم میکنیم:
۱- دانش آموزانی با پایه ضعیفی و اراده قوی:
دانش آموزانی که پایه ضعیفی دارند اما اراده قوی دارن و میدونن که خودشون درس میخونند و نیاز ندارند تا هر چن هفته یکبار درسهایی که خوندن رو مرور کنند یا حتی ارادهی این رو دارند که بعد از آزمون سوالاش رو از خودشون امتحان بگیرند، پس میتونند توی آزمونهای آزمایشی تابستان شرکت نکنند و به خودشون اعتماد کنند و فقط این دسته از بچهها باید قول بدن که کم نیارن و با قدرت و ثبات پیش برن
۲- دانش آموزان با پایه ضعیف و اراده ضعیف :
دانش آموزهایی که مثل دسته قبل پایه ضعیفی دارند اما برخلاف اونها خودشون میدونند که اراده ضعیفی دارند و اگه کسی نباشه که هولشون بده به درس خوندن و بازیگوشی میکنند خیلی بی برنامه میرن جلو بهشون توصیه میکنم یک ازمون ازمایشی متناسب با خودشون که فشردگی زیادی نداره رو انتخاب کنند تا ذره ذره به خودشون بیان و عادت به درس خوندن پیدا بکنند فقط نکتهای که باید حواستون بهش باشه اینه که برنامه راهبردی آزمونها رو بهش دقت کنید و برنامه ازمونی رو انتخاب نکنید که اگه خدای نکرده به برنامه راهبردی اون آزمون نتونستید برسید دلسرد و بیانگیزه بشید
۳- دانش آموزان قوی و با اراده :
دانش آموزانی که پایه درسی قوی دارند و کمرهمت رو بستن تا رتبه برتر بشند بهتره که از همین تابستون وارد گود رقابت بشن و از همین تابستون خودشون رو آماده کنند برای یک مسابقه حساس. آزمون دادن این بچهها باعث میشه تا زودتر نقطه ضعفاشون رو برطرف کنند و هرچه سریع تر به سمت رتبه برتر شدن پیش برند
برای شروع و دریافت برنامه ریزی تابستان مخصوص خودت و موفقیت تضمینی در کنکور کافیه فرم زیر رو پر کنی و با دکتر سلیمی و سایر مشاوران IDNovin در ارتباط باشی :
فرم دریافت برنامه از بهترین مشاوران کنکور IDNovin :
برای شروع از تابستان و تیر و مرداد برای کنکور مشاور بگیریم یا نه؟
خب برسیم به موضوع بسیار بحث برانگیز اینکه کسی که میخواد از تابستون برای کنکور شروع کنه آیا باید مشاور داشته باشه یا نه؟ اصلا مشاور به چه دردی میخوره خودمون میخونیم دیگه.
ببین اول کاری اینو بهت بگم که خیلیی از دانش آموزا بودن که بدون داشتن مشاور تونستن رتبه برتر بشن و به هدفشون برسن پس وحی منزل نیست که حتما باید مشاور داشته باشی و بدون مشاور اصلا نمیشه موفق شد.یادمه خودم سال کنکورم ۳ماه آخر حسابی سردرگم شده بودم و نمیدونستم چیکار کنم اگه اون موقع مشاور داشتم میتونستم زود از منجلاب نجات پیدا کنم.
خب بریم سراغ بحث خودمون،چجوری بفهمیم که نیاز به مشاورداریم؟
۱- آیا هدفت ارزشمنده؟
اول اینکه هدفت چیه و آیا هدفت ارزش این رو داره که مشاور بگیری یا ن
۲- خودشناسی:
خود شناسی یعنی چی؟ یعنی اینکه برادر و خواهر محترم راست حسینی با خود دوتا دوتا چهارتا کن ببین قبلا چجوری درس خوندی؟ پایه درسیت چطوره؟آیا روشهای درس خوندن درسا رو بلدی؟ ایا تا حالا روزی بالای ۹ساعت درس خوندی؟ بلدی برنامه ریزی کنی؟ توی آزمونهای آزمایشیت تاحالا پیشرفت تراز داشتی؟
اگه هدفت هدفی هستش که باید رتبه برتر و جواب همهی این سوالا خیر هستش پس نیاز داری یک نفر بهت راهنمایی کنه و تارسیدن به مقصد کنارت باشه.بچهها مسیر کنکور یک مسیر بلند و فرسایشی هستش و اکثر بچهها توی این مسیر خسته میشن و باید یک نفر رو داشته باشن تا وقتایی که کم آوردن پیششون باشه و از خواب غفلت بیدارشون کنه
ویژگی های یک مشاور کنکور خوب
خب حالا سوال پیش میاد که از کجا بفهمیم مشاور خوب چه ویژگیهایی داره و ما میتونیم ازش کمک بگیریم؟
- اول اینکه حتما سعی کنید هم رشته خودتون باشه مشاورتون مطمئنن یک دانشجو عمران نمیتونه درمورد زیست به یک دانش آموز مشاوره بده و اون رو برای رسیدن به دندون پزشکی همراهی کنه. حواست باشه این قضیه درمورد مشاورا صدق نمیکنه و خیلی از مشاورا برتر هستن که از رشتههای دیگه هستن
- مورد دوم اینه که حتما حتما از درستی اطلاعات مشاورتون مطمئن بشید. متاسفانه توی چند سال اخیر خیلی از مشاورنماها بودن که اصلا مدرک آکادمیک نداشتن و خودشون رو دانشجوی رشتههای تاپ مثل پزشکی و دندون معرفی کردن که با آینده دانش آموزا حسابی بازی کردن متاسفانه پس از مشاورت با کمال ادب و احترام بخواه تا کارت دانشجویش رو نشون بده(هرچند موارد زیادی بوده که مشاورنماها کارتهای دانشجویی رو هم تقلب میکردن)
- مورد سوم از مشاورت نحوه کار و برنامه ریزیش رو بپرس و ازش بخواه تا از نحوه کارش برات توضیح بده.متاسفانه داشتیم که یک مشاور خیلی کارش درست بوده و هرسال خیلی رتبههای برتر داشته اما دانش آموز نتونسته با شیوه و متدش ارتباط بگیره وبعدش چن ماهش رو از دست داده
- مورد چهارم که از همه مهم تره اینکه بچهها مشاور شما توی سال کنکور از خانواده شما به شما نزدیک تره پس سعی کن مشاوری رو انتخاب کنی علاوه بر مشاورت دوست و رفیقت هم باشه و بتونی در طول مسیر باهاش راحت باشی و مشکلاتی مثل بی انگیزگی با هرچیز دیگهای رو بهش بگی و اونم کمکت کنه.پس مشاوری رو انتخاب کن که برات وقت بذاره و اینجوری نباشه که هر ۲هفته یکبار بتونی باهاش حرف بزنی و هرشب گزارش کارت رو چک کنه و اشکالات درس خوندنت رو بهت بگه و توهم باهاش احساس راحتی بکنی
در شروع برای کنکور از تابستان کدام مباحث را بخوانیم؟
استراتژی مطالعه در تابستان باید چگونه باشد؟ خب همین اول کاری دانش آموزا رو به ۳ دسته تقسیم میکنیم وسعی میکنیم برای هر ۳ دسته استراتژی خاص خودشون رو اجرا میکنیم
۱- دانش آموزانی که پایه ضعیفی دارند:
خب این دست از بچهها اول از همه باید باید پایههای اولیه درس خوندنشون رو قوی کنند مثلا دانش آموزی داریم که از ریاضی دهم یا نهم مشکل داره پس اول از همه باید بره سراغ اینکه یاد بگیره چجوری از اتحادها استفاده کنه یا اینکه فاکتور گیری رو یاد بگیره و مسئلههای زیادی رو حل بکنه تا بتونه از پس ریاضی،فیزیک و مسائل شیمی استفاده کنه.
پس راهکار و توصیه به این دانش آموزا چیه؟ اینه که تا میتونید به پایه درسیتون توجه کنید و تلاش کنید از نظر علمی قوی بشید و فعلا به اینکه روزی چنتا تست بزنید و سرعتتون چقدره فک نکنید و فقط فقط تلاش کنید برای اینکه پایههای اولیه درس خوندنتون رو بسازید.
بچهها بذارید یک مثال بزنم تا بهتر متوجه بشید. موفقیت تحصیلی مثل کنکور شبیه ساختن یک ساختمون چند طبقس. وقتی شما قراره یک ساختمون به این بزرگی بسازی پس لازمش اینکه که پایههای ساختمونت رو محکم بچینی تا حتی زلزله یا بمب هم نتونه تکونش بده.پس تابستون فرصت مناسبی هستش که شما به پایت برسی.
فصلای مهمی از پایه که حتما باید توی تابستون قوی بشید:
فصل های مهم زیست برای شروع از تابستان (تیر و مرداد و شهریور) برای کنکور:
دهم: فصل ۲و۴و۶و۷
یازدهم:فصل۳و ۶و۷و۸و۹
فصل های مهم شیمی برای شروع از تابستان (تیر و مرداد و شهریور) برای کنکور:
دهم:فصل ۱و۲
یازدهم:فصل ۱و۲
فصل های مهم ریاضی برای شروع از تابستان (تیر و مرداد و شهریور) برای کنکور:
تابع و مثلثات دهم و یازدهم
فصل های مهم فیزیک برای شروع از تابستان (تیر و مرداد و شهریور) برای کنکور:
دهم: فصل ۳و۴
یازدهم:فصل ۱و۲
فصل های مهم دروس عمومی برای شروع از تابستان (تیر و مرداد و شهریور) برای کنکور:
سعی کنید قرابت، آرایه و درک متن زبان و درک متن عربی رو که از تستهای مهارتی کنکور هستن هرچه زودتر شروع کنید تا به مهارت برسید
اگه عربی و زبانتون ضعیفه شروع کنید از درس ۱ دهم مفاهیم اولیه رو بخونید و از سعی کنید دایره واژگان و لغتتون رو بالا ببرید که توی قواعد بهتون کمک میکنه
۲- دانش آموزایی که پایه متوسطی دارند:
فک میکنم بیشتر بچهها جزو این دسته باشن پس بچه مرشد گوش کن ببین چی میگم.
شماها هرچی زودتر باید مرور درسهایی که توی دهم و یازدهم خوندید رو انجام بدید و نزدیکهای شهریور پیش خوانی سال دوازدهم رو انجام بدید و تا شهریور باید تعداد تستاتون رو هم سعی کنید بیارید بالا یعنی به عبارتی بازیابی دروس پایه رو انجام بدید و بعدش وارد مرحلهای بشید که سرعت عملتون رو بالا ببرید و درکنارش دروس مهم پایه دوازدهم پیش خوانی داشته باشید تا در طول سال از بقیه بچهها چند قدمی جلوتر باشید.
ببنید بچهها شما بالا برید پایین بیاید اول آخرش بهترین استاد دنیا هم که بیاد بهتون تدریس کنه تا زمانی که خودتون اون درس رو نخونید و براش تست نزنید متوجه نمیشد داستان اون درس چیه پس بهونه و توجیه مثل اینکه معلم به ما درس نداده،نمیتونیم پیش خوانی کنیم ،وای استاد خوبی نداشتیم،وای فلانی معلمش از من بهتر بود رو بذارید کنار. دیگه الان قرن ۲۱ هستش هرکسی هر مطلبی رو بخواد توی انواع اقسام کتابا و هزار جور فیلم آموزشی براش هست.تو یک کلام اگه بخوام بهت بگم برای علم و آموزش حریص باش
۳- پشت کنکوریها و دانش آموزانی که پایه قوی دارند
خب رسیدیم به غولهای کنکور. بچهها شماها بصورت رسمی کنکورتون شروع شده و باید باید سعی کنید دروس پایه رو بصورت جدی و آزمون وار به تسلط برسید و دوازدهم رو هم هرچی زودتر پیش خوانی کنید.
بچههای پشت کنکوری هم بهتره که یک استراحت کوتاه مدتی داشته باشن و بعد از یک نفس گیری و شارژ شدن برگردن به رالی مسابقه و برای هدف و آرزوشون تلاش کنند.بچههای پشت کنکوری باید یک لیست از اشتباهات سال گذشتشون تهیه بکنند و پیش خودشون بگند که علت شکستشون توی کنکور سال گذشته چی بودش.
بچهها بصورت خیلی ریز و جزئیی این کار رو انجام بدیدااا مثلا تک تک عوامل و فاکتورهایی که باعث شدن شما نتیجه نگیرید رو بنوسید.
بذار چنتا مثال بزنم برات: مثلا اینکه توی درس ریاضی نتونستم روش درس خوندن و تسلط رو پیدا کنم بخاطر همین ریاضی رو توی کنکور کم زدم یا اینکه اتلاف وقتم زیاد بود یا چند ماه آخر منتهی به کنکور رو خوب نخوندم و… هزار تا دلیل دیگهای که مخصوص شماست و باید سعی کنی توی تابستون این مشکلات رو برطرف کنی که دیگه از مهر این مشکلات یقتو نگیر و یه شروع پرقدرت داشته باشی و بری برای رتبه برتر شدن
برای شروع و دریافت برنامه ریزی تابستان مخصوص خودت و موفقیت تضمینی در کنکور کافیه فرم زیر رو پر کنی و با دکتر سلیمی و سایر مشاوران IDNovin در ارتباط باشی :
فرم دریافت برنامه از بهترین مشاوران کنکور IDNovin :
ساعت مطالعه برای شروع کنکور از تابستان :
یکی مهم ترین دغدغههای بشر از زمان اریاییها تا به امروز این بوده که آقا تابستون چقدر بخونم؟ اگه زیاد بخونم خسته نمیشم؟ من تا حالا تو عمرم بیشتر از ۲ساعت تو روز نخوندم الان چقدر بخونم؟ اگه روزی ۵ساعت بخونم پزشکی میارم؟ از این نوع سوالا تا دلت بخواد هستش.
حالا چیکار کنیم، راه درست چیه؟ باز برمیگردیم به مضوع خود شناسی.باید خودت رو بشناسی که چقدر میتونی درس میخونی. یهو جو نگیرتت بگی من روزی ۱۴ ساعت میخوام درس بخونم و میخوام رتبه ۱ بشم در صورتی که قبلا رکورد درس خوندنت کلا ۳ ساعت بوده پس حواست باشه که هیچ وقت جوگیر نشی و تصمیمای منطقی بگیری
اگه قبلا زیاد نمی خوندی :
اگه جزو دانش آموزایی هستی که قبلا اصلا اهل درس نبودی و تازه میخوای خوب و کنکوری درس بخونی توی هفته اول با ۵ ساعت شروع کن و سعی کن هر چند روز یکبار نیم ساعت ساعت مطالعت رو افزایش بدی و هربار که موفق شدی افزایش ساعت مطالعه داشتی به خودت جایزه بده.
تابستون فرصت مناسبیه برات که تمرین درس خوندن بکنی و دوران بدن سازی رو انجام بدی.یعنی چی دوران بدن سازی؟ دیدی وقتی میخوان فوتبال بازی کنند از چند وقتش بدن سازی میکنند؟ تابستون هم دقیقا حکم دوران بدن سازی رو برای شماها داره و باید تمرین درس خوندن رو انجام بدید،تمرین خسته نشدن،تمرین کم نیاوردن.پس از این دوران طلایی باید نهایت استفاده رو بکنی. ازت انتظار دارم آخر تابستون که شد ساعت مطالعت رو بیاری بین ۹تا ۱۱ ساعت و سعی کنی حس پیشرفت کردن رو توی خودت ایجاد کنی.
اگه قبلا خوب می خوندی:
اگه جزو دانش آموزایی هستی که قبلا خوب درس میخوندی و به ساعت مطالعه بالا عادت داری پس بهتره همین ساعت مطالعه بالا رو توی تابستون نگه داری برای شماها که بصورت حرفهای برای کنکور دارید خودتون رو آماده میکنید ساعت مطالعه بین ۹ تا۱۲ ساعت کافی هستش و نیازی نیستش که دیگه خیلی بیشتر از این به خودتون فشار بیارید.
من میشنوم از بعضی از بچهها که میان میگن ما روزی ۱۶ یا ۱۷ ساعت درس میخونیم و من شاخ درمیارم که آخه مگه میشه همچین چیزی.اول اینکه همیشه یادتون باشه ساعت مطالعه مفیدتون رو یادداشت کنید
خلاصه نویسی در تابستان :
اگه به من بگه بهترین تایم خلاصه نویسی چه زمانی هستش میگم همین تابستونه. چرا؟ چون هنوز مدرسهها باز نشدن و فرصت مناسبی در اختیار داری. خلاصه نویسی خودش هزار تا دردسر داره و باید اسلوب خلاصه نویسی رو یاد بگیری که نمیشه تو این مقاله گفت اما باید تمرین کنی تا قلق خلاصه نویسی دستت بیاد و اینجوری نیست که امروز تصمیم بگیری خلاصه بنویسی فردا بتونی بهترین خلاصه جهان رو بنویسی پس باید از این فرصتت توی تابستون استفاده کنی و روش مخصوص خودت رو یاد بگیری.
نبینم بری بگی رتبه فلان کنکور اینجوری خلاصه نویسی کرده پس راه درستش اینجوریه.نه اصلا هم اینجوری نیست بچهها شماها فقط میتونید از خلاصه نویسی های بقیه ایده بگیرید اما بهترین روش خلاصه نویسی اونی هستش که خودتون پیداش کنید و مخصوص خودتون باشه و تا به برگههای خلاصتون نگاه میکنید حسابی بتونید مرور کنید
برای شروع و دریافت برنامه ریزی تابستان مخصوص خودت و موفقیت تضمینی در کنکور کافیه فرم زیر رو پر کنی و با دکتر سلیمی و سایر مشاوران IDNovin در ارتباط باشی :
فرم دریافت برنامه از بهترین مشاوران کنکور IDNovin :
.
شاید علاقمند باشید:
- برنامه ریزی تابستان کنکور – آموزش رایگان بستن ۷۰ درصد کنکور در ۳ ماه
- چگونه برای کنکور درس بخوانیم؟- پاسخ به سوالات مهم شما توسط رتبه های برتر کنکور
- برنامه ریزی کنکور ۱۴۰۰
- مرور و جمع بندی کنکور ۱۴۰۰ بدون فراموشی – آموزش رایگان ۱+۹ ابزار بینظیر مرور
- شروع کنکور از عید (فروردین) ۱۴۰۰ – کسانی که از عید شروع کردند و پزشکی قبول شدند
- شروع از بهمن و اسفند برای کنکور ۱۴۰۰ از صفر – کسانی که از بهمن شروع کردند
- بهترین روش استارت بعد از دوری از درس
- شروع از دی برای کنکور ۱۴۰۰ از صفر – از زمستان و طی ۶ ماه زیر ۱۰۰۰ شو
- شروع از اردیبهشت برای کنکور و برنامه ریزی – تو ۲٫۵ ماه میشه معجزه کرد؟
- جمع بندی زیست کنکور – ۱۲ ساعته زیست رو ۱۰۰ بزن با سریعترین روش مرور