زمان اعلام نتایج اولیه کنکور سراسری 1401 با راهنمای تصویری؛ به همراه نتایج نهایی کنکور سراسری سازمان سنجش را در این پست خدمت شما داوطلبان گرامی آماده کرده ایم.
جهت اطلاع بیشتر از آزمون سراسری به پست «نحوه ثبت نام کنکور سراسری 1401 – زمان و شرایط» مراجعه کنید. با آیدی نوین همراه باشید.
اعلام نتایج کنکور سراسری 1401
بعد از برگزاری آزمون سراسری، داوطلبان برای دریافت نتایج خود، باید به سایت سازمان سنجش آموزش کشور مراجعه کنند. نتایج ابتدایی به صورت کارنامه اولیه منتشر می شوند. داوطلبین با توجه به کارنامه اعلام نتایج اولیه، می توانند انتخاب رشته ی خود را انجام دهند. اعلام نتایج نهایی کنکور سراسری داوطلبان (شامل رشته و دانشگاه قبولی)، حدود یک ماه و نیم پس از کارنامه اولیه، روی سایت سازمان سنجش قرار می گیرد.
زمان اعلام نتایج اولیه کنکور سراسری
اعلام نتایج اولیه کنکور سراسری سال 1400، حدود یک ماه پس از آزمون سراسری در تاریخ 11 مرداد ماه انجام شد. هنوز زمان دقیق اعلام نتایج کنکور سراسری 1401 مشخص نشده است. در صورت تعیین شدن اطلاع رسانی خواهد شد. مراحل دریافت به احتمال خیلی زیاد مطابق دوره های گذشته خواهد بود.
نحوه دریافت نتایج اولیه کنکور سراسری
1- جستجوی عبارت “سازمان سنجش” و یا آدرس “sanjesh.org” در مرورگر
2- انتخاب اولین نتیجه “سازمان سنجش آموزش کشور”
3- انتخاب کادر قرمز رنگ “سراسری” در حاشیه سمت راست صفحه
4- انتخاب عبارت “کارنامه اعلام نتایج مرحله اول آزمون سراسری کنکور سال 1401”
5- وارد کردن اطلاعات به یکی از سه روش موجود
- روش اول: شماره پرونده، شماره سریال و شماره شناسنامه
- روش دوم: شماره پرونده، کد رهگیری و شماره شناسنامه
- روش سوم: شماره شناسنامه، شماره داوطلبی و سال تولد
6- دریافت کارنامه اولیه اعلام نتایج که شامل موارد زیر است.
- اطلاعات ثبت نامی آزمون (نام و نام خانوادگی، جنسیت، سال تولد، زبان خارجی، دین، سهمیه نهایی، معلولیت، معدل کتبی نهایی، عنوان دیپلم، کد دیپلم، سال اخذ دیپلم، کد دانش آموزی، محل تولد، استان بومی و …)
- اعلام علاقه مندی بر اساس تقاضانامه
- وضعیت مجاز به انتخاب رشته در دوره های مختلف هر یک از گروه های آزمایشی
- میزان تاثیر سوابق تحصیلی دیپلم و پیش دانشگاهی، رتبه در سهمیه نهایی، رتبه کشوری بدون سهمیه، نمره کل نهایی و درصد دروس
- رتبه کل در سهمیه و آخرین رتبه مجاز شده در دوره های روزانه، نوبت دوم و گروه آزمایشی (ریاضی، تجربی، انسانی، هنر و یا زبان)
بعد از دریافت کارنامه اعلام نتایج اولیه، انتخاب رشته را با توجه به رعایت این سه اولویت و میزان علاقه مندی به آنها انجام دهید.
- رشته ی انتخابی
- نوع دانشگاه
- شهر محل تحصیل
بعد از اعلام نتایج اولیه، یک بازه زمانی برای انتخاب رشته توسط سازمان سنجش تعیین می شود. سال 1400، بازه ی زمانی چهاردهم تا بیست و یکم مرداد ماه، فرصت انتخاب رشته در سایت سازمان سنجش برای داوطلبین در نظر گرفته شده بود.
زمان دقیق انتخاب رشته کنکور سراسری 1401، هنوز اعلام نشده است. داوطبان با مراجعه به سایت سنجش و وارد کردن اطلاعات خود، وارد میز خدمت شده و انتخاب رشته خود را که حداکثر 150 کد رشته محل است را، می توانند انجام دهند.
زمان اعلام نتایج نهایی کنکور سراسری
سازمان سنجش بعد از بررسی انتخاب رشته ی داوطلبان، اعلام نتایج نهایی کنکور را روی سایت خود قرار می دهد. در سال 1400، در تاریخ 4 مهر، اعلام نتایج نهایی روی سایت قرار گرفت. داوطلبین با انجام مراحل زیر، نتیجه ی نهایی (قبولی و یا عدم پذیرش در هیچ رشته و دانشگاه انتخابی) را می توانند دریافت کنند.
نحوه دریافت نتایج نهایی کنکور سراسری
1- جستجوی عبارت “سازمان سنجش” و یا آدرس “sanjesh.org” در مرورگر
2- انتخاب اولین نتیجه “سازمان سنجش آموزش کشور”
3- انتخاب کادر قرمز رنگ “سراسری” در حاشیه سمت راست صفحه
4- انتخاب عبارت “نتایج نهایی آزمون سراسری”
5- وارد کردن اطلاعات با یکی از دو روش موجود
- شماره پرونده و شماره شناسنامه
- شماره داوطلبی و شماره شناسنامه
6- دریافت نتیجه ی نهایی (قبولی در رشته و دانشگاه و یا عدم پذیرش)
در نهایت حدود یک هفته الی ده روز بعد از اعلام نتایج نهایی، کارنامه نهایی آزمون سراسری (کارنامه سبز)، در سایت سازمان سنجش قرار می گیرد.
در کارنامه سبز نهایی، نمره علمی دانشجو و نمره قبولی آخرین نفر در هر یک از کد رشته ها آمده است. با توجه به آمار ارائه شده، داوطلبان در صورت معترض بودن، در سایت سنجش می توانند اعتراض خود را ثبت کنند. داوطلبانی که در کد رشته های پایین تر از رشته ی قبولی خود، نمره علمی کد رشته را آورده و تمایل به تحصیل در آن را دارند، می توانند با ارسال درخواست به سازمان سنجش، تقاضای بررسی کد رشته های بعدی (تغییر رشته ی قبولی براساس کارنامه سبز) را داشته باشند.
درصورت فراموش کردن شماره پرونده و شماره داوطلبی، داوطلبان می بایست ابتدا در سازمان سنجش عضویت خود را انجام دهند و سپس در سیستم پاسخگویی سازمان سنجش، ثبت درخواست کرده و شماره داوطلبی و شماره پرونده خود را دریافت کنند.